top of page

Recomanacions

33razones.jpg

33 RAZONES PARA VOLVER A VERTE, D'ALICE KELLEN

Mike, Rachel, Luke i Jason han estat amics inseparables des de petits.

Els seus camins es van allunyar quan Rachel va cometre l'error d'enamorar-se  del noi equivocat, Mike, que va acabar traint l'única persona que sempre va estar disposada a arriscar-ho tot per ell.

Cinc anys després, el destí torna a unir-los; però ara Rachel ha canviat, és tan esquerpa com el seu gat Mantega i ja no es permet confiar en ningú.

Per això, tot i estar a punt de ser desnonada, l'últim que desitja és deixar-se convèncer per mudar-se amb ells. Com podria mantenir el seu cor intacte i fora de perill vivint sota el mateix sostre que Mike?

Sap que amaga secrets i que la seva mirada gris és capaç de despertar tots els records que ella porta tant de temps intentant oblidar.

✔️ Novel·la juvenil

ENERO.jpg

ENERO SANGRIENTO, D'ALAN PARKS

 

Glasgow, gener de 1973. Quan un jove, gairebé un adolescent, dispara a una noia i després se suïcida, el detectiu McCoy té la convicció que no es tracta d'un acte de violència aïllat.

Mentre brega amb un company novell, McCoy utilitza els seus contactes per acostar-se a la família més rica de Glasgow, els Dunlop.

Al món dels Dunlop, hi ha drogues, sexe, incest; cada infame desig troba satisfacció, a costa dels escalafons més baixos de la societat, que inclouen al que va ser el millor amic de McCoy a l'orfenat, el narcotraficant Stevie Cooper.

La joventut de Harry McCoy, la seva tossuderia, i la seva temeritat, que el porta constantment a creuar la ratlla de la legalitat, són les úniques armes amb què compta per resoldre el seu primer cas.

CONSOL.jpg

EL CÒNSOL DE BARCELONA, D'ANDREU CLAREL

 

Barcelona, 1936-37. Vladimir Antónov-Ovséienko, el cònsol soviètic, té l’encàrrec d’ajudar la rereguarda republicana però també controlar la CNT i perseguir els trotskistes del POUM.

El vell bolxevic s’enamora de Catalunya, s’interessa pels anarquistes i estableix grans complicitats amb Lluís Companys.

És l’any dels processos de Moscou i la seva dona, Sòfia Levin, descobreix els horrors de l’estalinisme i els comparteix amb el seu marit, que viu escindit entre la lleialtat i la veritat.

Stalin no se’n refiarà mai. Antónov- Ovséienko escriu un testament polític que deixa al seu fidel xofer, Josep Tarrida, un militant del PSUC, per donar-lo a conèixer quan Hitler hagi estat derrotat.

80 anys més tard, una jove historiadora russa el descobrirà a casa d’una dona misteriosa de noranta anys que viu envoltada de llibres i records.

IDEA.jpg

UNA IDEA, D'HERVÉ TULLET

 

Aquest llibre divertit, esbojarrat  i original acompanyarà a l'infant al llarg del procés de desenvolupament d'una idea , entre gargots, taques i traços de pintura de tots els colors.

Una idea és com una llavor: creix, es cultiva, s'alimenta i es fa gran. Algunes idees poden canviar el món.

✔️ Lectura recomanada de 3 a 6 anys.

bottom of page