Notícies

COVID-19 A LA BIBLIOTECA

Tal com ja sabeu, ens trobem davant una crisi sanitària sense precedents al nostres país i això fa que el servei de biblioteca que us oferim, i que intentem mantenir obert de totes totes, es vegi sovint afectat per les directrius que marca la Generalitat de Catalunya. 

 

Hem intentat no tancar la biblioteca més de l'obligat ja que creien que la cultura és un bé essencial a la vida diària de totes les persones i no volem que, malgrat la situació, us falti un llibre per a llegir. Per això, tan sigui venint a triar-lo a la biblioteca com demanant-lo a través del correu electrònic, us volem fer saber que seguim estant a la vostra disposició.

També us volem recordar que teniu a la vostra disposició, com a usuaris d'una biblioteca pública com la nostra, l'aplicació de l'e-biblio que us permet escollir entre un munt de títols i llegir-los al vostre mòbil, ordinador o al dispositiu que tingueu.

Us animem a seguir llegint!

BIBLIOPISCINA

En breu s'obre la Piscina Municipal de Botarell i aquest any nosaltres no hi serem.

 

La situació sanitària que estem vivint fa que s'hagin hagut de prendre algunes mesures que tot i que no ens acaben d'agradar, contribueixen a evitar possible contagis entre els usuaris que gaudeixen d'aquest servei.

Esperem poder tornar a oferir aquest servei el proper estiu. 

Aquest estiu, tret d'un petit descans, ens trobarem a la biblioteca. Us hi esperem!

NOVETATS DE SANT JORDI

El passat dia 23 de juliol, Diada de Sant Jordi, i aprofitant la gran quantitat de llibres que hi havia a la parada del carrer Major, vam aprofitar per adquirir les últimes novetat literàries així com aquells llibres que els diversos usuaris de la nostra biblioteca ens havien demanat.

Quan vulgueu podeu passar per la biblioteca a consultar aquestes novetats.

© 2017 Biblioteca Municipal de Botarell created with Wix.com

Telf: 977 262 885

biblioteca@botarell.com

Adreça: 

C/ Major, 6, baixos

Casal Cultural i Associatiu